It's cominggggg !

Assalamualaikum:w::w:

Esok Hari Sukan ! ! Kabut semacam jea aku ni padahal satu acara pun tak masuk:face10: . Pebarisan perasmian jea yang aku masuk . Huhh , best nyaa esok balik muka aku hitam . Best nyee , esok kene terpacak dekat padang tuu dengan panas terik nyaa . Ah , 'mencik doe cam niew'blogger-emoticon.blogspot.com .

Aku tahu , esok mesti KRS menang punyaa . HAHAHA ! kau bangga ape mira ? BSMM pun hebat jugak ape . Kadet polis pun ape kurang nye kan ? Ah , luu nie tak payah nak bangga bangga sangat lahh . Okay diam , tak payah nak gelak kan aku:face65:

Sejak tiga menjak nie , aku asyik takde mood jea . Aku pun tak tahu kenape . Sampai pakwe sendiri pun asyik kene marah jea . Kesian die:face32:

You , i mintak maaf sangat2 . Honestly , i miss youblogger-emoticon.blogspot.com . I know im not the best for you , but im try to be cause you are the only thing that I got right now:face69: .


EGO tolong pergi dari hidup aku . Tolong , aku mohon:119:

No comments:

Post a Comment