StarHill here We Comee !

Date : 17 June 2011
Place : StarHill La Stella Water Theme Park

Best gile woo tempat die . Memang cantik menarik tertarik kau memang deboomm lahh:86: . Thumbs up sikit:25: . Berpeluh ketiak mandi kolam , okay nie tipu . Dah mmg ketiak basah , mcam mane nak berpeluh kan . Memang rase tak penat lansung sebab memang best waa cakap luublogger-emoticon.blogspot.com .

Aku tak bawak camere pegi sane , sebab ape ? sebab nye aku takut kamere MAHALL aku tuu hilang . Cewwaahhh ! So , aku mngharap kan kmere kawan aku jelaa . Okay , let's see:face15:



uploading picture:128:

1st game : Sweet Face . Aku takde , sebabnye aku tak main lah sweet2 nieh . HAHA !

 2nd game : Golden Egg . Kumpulan aku yang tuu , yang hujung tuu . Yeahh , goo 'MAK JEMAH' goo . Hihi .

3nd game : Spongebob ape tahh . Okay , yang nie aku masuk . Hihi .

Kita tanam dia . Hahaha*evil laugh . K aku mmg suka posing tak pandang kmere -.-


ILOVEYOU pendek :p

Gamba time mandi takde , sebabnye takde sape nak pegang kamere . Okay , gelongsor die memang laju . Tapi Hiddaya naik tersekat-sekat . Hahaha .


StarHill La Stella Water Theme Park memang cayaa lahhblogger-emoticon.blogspot.com ! Muah muah sikit:n::n:

No comments:

Post a Comment