Hari terbuka + larian ooyyeeeaaahhhhh !

Asslamualaikum:face69:

Pada 2hb Julai ayah tersayang saya datang sekolah . Oooeemmmjjjiii:118: . Ambik result saya yang terlalu cemerlang tuu laa . Ayah jangan terkejut anak ayah nie dapat E add mathsblogger-emoticon.blogspot.com .

*Cikgu : Anak encik nie baguss . Rajin dalam kelas . Tak pernah nak menyakit kan hati . Die antara murid yang ditarget untuk SPM nanti .*
Fuyoo fuyoo , dalam hati rasa macam nak melompatblogger-emoticon.blogspot.com
K , jangan over sangatblogger-emoticon.blogspot.com

Semoga 9A dalam genggaman untuk SPM 2012
Flying colours , Insyaallah:face69:
Aminn

K , tadi ade larian SATU MURID , SATU SUKAN , SATU MALAYSIA . Tak lari mana , sebab nyaa aku kan jadi pengawal . So , aku setakat berlenggang sambil menikmati keindahan di pagi hari . Nak sahut seruan Perdana Menteri kan ? Hik hik .
K , belum start lagi aku dah posing -.-

Aku memang comel pakai baju RELA nie . Puihh ! K , aku memang tipu .

K , baju tuu memang besarr gilee tebal . Sebab nyee , tuu kan baju RELA -.-

Tengs Cikgu sebab datang cari tempat saya dengan daya . K , aku jujur yang aku ngan daya sesat time tuu , tak tau mana checkpoint kiteorang pastuu terus gelabah berokk . Pastuu cikgu datang naik motor and die suruh kiteorang lari kejar die . Fuhhhh , semputttttttttt . HAHA !


Kedatangan memang macam ciput , macam yang dah dijangka . Lari dalam 2km pas tuu habis around 8.45 . Lepastuu dapat makan free iaitu Nasi Lemak Lembik . Suka nyaa aku makan:face10: . K , aku tipu lagi .

No comments:

Post a Comment