Kau memang buat aku berbulu -.-

Macam nie laa muke aku bile aku tengah marah .
Hari nie aku nak gune bahase kasar sikit , harap di ampun kanblogger-emoticon.blogspot.com

 

Benci nyaa aku



Sumpah aku benci



Benci sangat sangat



Bukan nya aku benci , tapi menyampah jea . Come on laa , fikir dulu perasaan orang lain sebelum kau buat sesuatu .

Lu tawu tak ? Gua nie kan , menyampah doh tengok muke luu . Tapi gua rase berdose pulak buat macam tuu . Macam gua nie kejam , macam gua nie tak dapat tempat di hati luu (kenape mesti itu yang kau katakan Mira ?? ) Tapi lepas tuu gua rase normal sebab bukan gua sorang jea yang menyampah dekat luu but almost everyone . Nasib baik gua selitkan perkataan 'almost' . Terbukti gua tak sekejam mane .

Sebenar nye kan , aku nak cakap satu rahsie kat kau nie . Kau jangan bagi tawu orang tau . Sebenar nye kan , kau tak laa comel mane . Senang cite , kau memang tak comel pun . Kerek jea lebih . Konon nye kau tuu comel , konon nye semua orang suke kat kau . Hakktuihh kat muke kau !

Wahai cik adik , kau tak payah nak gedik sangat laa . Lalu depan aku , buat muka innocent jea . Puihh ! Ingat aku cair ape tengok muka kau yang tak berape nak comel tuu . Baru form1 dah buat aku berbulu . Bile jumpe aku , sibuk nak sengih2 kat kawan aku . Kau nak hasut kawan aku pulak lepas nie ? Jangan harap laa wey .

Mase hari guru , konon baik dengan aku . 'Kak mira , kak mira jom laa amik gamba skali ngan kite' . Puihh ! Ayat kau memang buat aku tersentap beb . Kau pikir gua boleh ampun kan ape yang dah kau buat ? Haha ! Kau silap besar laa dik . Sekarang , makin lame makin ramai yang benci kau . Bukan aku yang menghasut , tapi kau yang buat diorang benci kau dikk .

Sekarang ramai yang cakap kau gedikk . Bukan gedik biase , tapi luar biase . Kau tak tersentap ker dengan record tuu ? Anyway , congrats laa untuk kau . Bukan senang kau nak dapat gelaran tuu . Mak kau patut bangge dengan kau sebab dapat anugerah tuu .

Kalau mak aku bace nie mesti rongak gigi aku die cabut satu satu . Itu adalah hukuman yang sangat kejam pada zaman IT ini . Tapi tak kott . Mak aku pun mesti setuju punye dengan aku . Sebab kau orang tak diundang dalam family aku . 


Sepatut nye kau kene jage perasaan aku . Bukan ayah kau yang jadi wali mase die nikah nanti , tapi ayah aku . Bukan kau yang kene mandikan die bile tibe ajal die nanti , tapi mungkin aku . Kau memang tak penting , so tolong . Aku mohon kau pergi . Tak salah kau nak rapat dengan die , tapi ade batas nye . Aku ingat , bile die datang jumpe aku , kau yang sibuk peluk die smpai takde 1 inci pun ruang lagi . Aku ingat tuu dik . Kau memang langsung tak fikir perasaan aku yang ade dengan die mase tuu . Jangan salahkan aku bile satu hari nanti aku datang jumpe kau dan luahkan semua nya . Bukan aku yang kejam , tapi kau . Ini semua salah kau .

(Lebih baik ini semua ditamatkan dengan segera , aku cube untuk sabar selagi aku boleh sabar)

P/S : Aku memang serius dengan entry aku kali nie .

Akhir kata dari aku : Kobodohan kau yang terserlah nanti . Siape yang makan ayam , die yang terase sedap nye . Salam sayang dari saya Khairun Amira , jika terkasar bahasa harap diampunkan . Terima kasih:n:

No comments:

Post a Comment