Keputusan yang sukar

Hallu:n: . Ape khabar semueeiiii ? HAHA !

Maaf , aku gagal untuk mencari title yang sesuai untuk entry aku nie . Act , entry nie pasal ciri-ciri wanita idaman aku . Kalau aku describe macam mana ciri ciri pasangan hidup aku rasanye semua tuu klise , so ape kate aku describe ciri ciri wanita idaman aku JIKA aku seorang lelaki:face2: .

Walaupun semue tuu tak kan berlaku , tapi takpe laa . Saje nak berkongsi pendapat:face69: . Kalau tak nak dengar sudah . Kau keluar dari sini pas tuu kau buat lahh ape yang kau suka . Tolong mak sidai kain okay jugakblogger-emoticon.blogspot.com .

Kalau aku lelaki laa kan , aku suka perempuan yang boleh berdikari . Sebab kalau die boleh berdikari , aku tak payah laa risau kalau aku kene tinggalkan die satu hari nanti . Die pun boleh live on her own and tak menyusah kan aku . Haha . Maksud nye , takde laa die buat aku serba salah nak tinggalkan die . Yelahh , mane laa tawu nanti aku kene pegi berperang ker , takde laa die dok nangis berbulan-bulan bile aku takde dekat dengan die . At least die boleh berdiri di atas kaki sendiri kan:face69: .

Then aku tak suka perempuan yang over manja . Alahai , lemah . Manja sikit okay laa . Aku suka . Macam aku cakap tadi , aku taknak laa perepmpuan yang kene tinggal sikitdah tak senang duduk . Tak pun , aku tegur sikit die dah nangis macam kene terajang . Tercalar maruah aku beb . Kang orang ingat aku pukul bini pulak . Ishh , tak nak aku . Tak nak . Kau nak:face10: ?

Then aku suka perempuan yang cantik . Hee . Cantik tuu subjektif kan ? So , takde laa selfish kot kalau aku suka perempuan yang cantik . Cantik di mata aku tak semestinya cantik dimate orang lain kan . Yang penting perangai die cantik . Buruk-buruk manusia pun kalau perangai sejuk mate memandang tetap cantik jugak kan ? Itulah kuasa kesopanan dan kesusilaan:face64: . Hihihi .

Kejujuran pun penting jugak . Tak nak aku perempuan hipokrit . Depan aku pijak semut pun tak penyek tapi belakang aku tenggiling pun die pijak ape cer ? Jadilah diri sendiri . Takde orang yang lebih baik dari diri kita sendiri even kite tak sempurna . Memang semua orang tak sempurna pun kan:face57: .

Next , garang . Garang bukan yang suka maki-maki orang tak tentu pasal tuu . Bukan . Itu samseng dohh . Haha . Maksud aku tegas tapi penyayang . Tak mudah bagi muka kat orang lah . So , takde lah lelaki lain yang boleh usha die selain aku:face54: . Hihi .

Paling penting , bijak . Bile die bijak , die tawu nak beza kan yang baik dengan yang buruk kan . So takde lah die buat bende2 bodoh and die boleh tegur aku kalau aku buat bende bodoh:face12: . Hee .

Okay , tuu jea . Ade mase nanti aku tambah lagi . K bai:n::n:

2 comments: