August=Ramadhan :)

 Olla August :r: Anyway , fasting month is here . Yay , so hari nie dah start puase . Alhamdulilah:face1: . First day usually hari yang paling challenging dalam hidup . Hihi . Pagi tadi bangun sahur , OMG malas nya nak bangun tapi nak puasa punya pasal kan , bangun jugak lah:face69: . Alrite , tak sabar nak berbuka:l: . Cepat lah 7.30 ! Haha . Tak sabar nak buka kat hotel macam tahun2 sebelum nie . Hihi . Okay , I wanna wish to all my muslim friends 'SELAMAT BERPUASA' . Moga-moga korang dapat puasa penuh tahun nie & dapat banyak beribadat yeah :r:

P/S-Doa yang paling aku ingat ; doa buka puasa . LOL !

No comments:

Post a Comment