Day 1 : 10 things about me

Hey everyone :D


Lihat lah betape semangatnya aku ketika ini . Okay jom mula kan game kita !


#Day 1 : 10 thing about Mira

1. Nama mak aku Masnisak . Nama bapak aku Khamaruzaman . Nama aku Khairun Amira .

2. Aku mudah diserang selseme dan mudah demam . Antibody lemah mungkin .

3. Jiwang . Suke layan lagu jiwang , tapi lagu jiwang rock yang zaman batu punya memang aku tak minat .

4. Kadang-kadang nampak aku macam sombong , tapi sebenar nya aku pemalu . Hik hik hik *gelak dengan penuh kesopanan dan kesusilaan . Orang kene tegur aku dulu .

5. Teringin nak belajar main keyboard . Tapi kat rumah aku keyboard yang mainan pun aku takde . Kalau gitar tuu ade 6 tali jea . Keyboard ?

6. Aku paling tak faham kalau orang kate aku takde perasaan . Aku cool sebenar nya . .

7. Aku bile marah tak boleh nak luah kan . Aku prefer diam jea . Orang yang tertentu jea tahu masalah aku . Actually malas nak bertekak . Yelaa aku kan cool .

8. Aku takut lipas even lipas tuu satu batu dari aku , aku dah lari lintang-pukang .

9. Aku budak Account tingkatan 4 , tapi aku tak suke buku teks account yang panjang lebar besar tebal tuu .

10. Aku tak boleh hidup tanpe orang yang aku sayang .

-TAMAT-

No comments:

Post a Comment