Top 10 listttt !

Assalamualaikum readers :)

Aku tak tahu lah macam mane aku boleh terlepas something yang
HOTs sekarang nie . Bile aku bukak blog orang , ade jea bende nie . Dah laa bende yang aku terlepas tuu best . Macam nak gigit-gigit jea lappy nie sampai hancur pastu telan pastu minum air suam banyak-banyak biar batal puase aku . Tak guna ada lappy kalau terlepas bende yang best macam nie . Amboi , over betul .


TOP 10 LIST

Day 1 : 10 things about you
Day 2 : 10 things you love
Day 3 : 10 things you hate
Day 4 : 10 things you want to say to one person
Day 5 : 10 wishes
Day 6 : 10 items you can't live without
Day 7 : 10 important people
Day 8 : 10 0f your favorite songs
Day 9 : 10 ways to win your heart
Day 10 : 10 final words

Haa , nampak ? Walaupun takde mase nak buat tapi ade laa idea nak update blog aku yang dah bersawang nie . Takde lahh blog aku nie kusam dan tak bermaya jea . Tak life lah kalau asyik takde semangat kan ? So , get a life Mira !

Bersambung . . .

Aku dah pasang lagu raya . Haha . Semangat tak semangat an aku ? Kau ade ? Kbai .

No comments:

Post a Comment