Selamat Hari Lahir

10 November 2011 .

Noor Hiddaya Aida , kau lahir dengan penuh kasih sayang mak ayah kau . Hasil titik peluh mak ayah kau , iras sangat muka kau dengan mak ayah kau . Sejuk mata memandang .

Maaf takde kene mengene . Haha . Okay diam , aku buat lawak gelak ah .

Hari semperna birthday bestfriend aku dari sekolah rendah sampai sekarang . Aku nak nyanyi lah sikit .

HAPPY BIRTHDAY TO YOU ,
HAPPY BIRTHDAY TO YOU ,
HAPPY BIRTHDAY HAPPY BIRTHDAY ,
HAPPY BIRTHDAY TO YOUUUUUU !

Amboi , sedap nya aku nyanyi di pagi yang indah ini . Ala ala suara katak pun ada . Huahuahua . Biasa lah , jangan buat muka . Tak suka jangan baca . Aku nak wish bestfriend aku nie .

Daya , selamat hari jadi . Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki . Aku sayang kau walaupun aku tahu sekarang kita tak rapat macam dulu . Aku nak kau tahu , aku sayang kau lebih . Kau percaya tak ? Tolong lah percaya . Kau jangan ah tinggal kan aku sorang sorang eh .

Awak , saya sayang awak :)

No comments:

Post a Comment