Day 6 : 10 items you can't live without

Yeayy , akhirnya dah masuk Day 6 . Aku nak habiskan benda nie secepat mungkin . Tak cepat pun , mungkin . Err key , so terimalah . . . *jengjengjeng*

Day 6 : 10 ITEMS I CAN'T LIVE WITHOUT

1. Handphone . Tanpa nya , aku tak bangun pagi dan tanpa nya aku mati rindu bf aku . Kah kah kah .

2. Kipas . Tanpa nya , aku panas . Hati juga panas . Haha .

3. Lappy dan wifinya sekali . Tanpa nya , aku buta IT dan tanpa nya aku seperti katak di bawah tempurung . Haha .

4. Berus dan ubat gigi . Tanpa nya , aku lah orang paling selekeh di dunia ini . Kawan kawan pun semua lari tak patah balik . Haha .

5. Jam . Seriously , tanpa nya aku rasa hidup aku tak bermakna . Aku taktau bila perlawanan bola sepak nak mula . Hoho .

6. Pencuci muka . Tanpa nya , korang takkan kenal aku siapa . Haha .

7. Lipbam aku . Tanpa nya , aku rasa macam something wrong . Ada lipbam baru sexy . Bhaha .

8. Baju . Tanpa nya , aku . . . . Err tak perlu cakap rasa nya :)

9. Bantal gua beb ! Tanpa nya , aku tak boleh tidur ! But not bantal busuk , lain okayy -.-

10. Rantai . Aku sayang rantai aku . Kbaii . Haha .

Yeayy , dah habis . Dah dah , pegi balik sane . Hee .



Aku sayang boyfriend aku . Norshazmil , I LOVE YOU . Hihihihi . Sorry , termanja pulak . Ahakk !

No comments:

Post a Comment