Day 7 : 10 Important People

1. Mak aku . Dia yang lahirkan aku , susukan aku dengan susu badan .

2. Bapak aku . Dia yang rotan aku kalau aku buat salah masa zaman muda dulu . Yaa , zaman bapak aku muda dulu . I'm still young bebeh !

3. Adik beradik aku . Abang dan kakak aku serta adik lelaki dan adik perempuan aku yang comel iteww . Haha .

4. Atuk nenek aku . Takde diorang , takde mak bapak aku . Maka takde aku , dan takde lah kau bace bende nie sekarang . Hihi .

5. Sedara mara aku . Nak listkan ? Banyak wehh , jangan buat kerja gila .

6. Kawan kawan aku yang sudi berkawan dengan aku dari dulu sampai sekarang , kala suka dan duka .

7. Guru atau bekas guru yang dah mengajar dari zaman tadika sampai sekarang . Tanpa mereka , aku bukan lah orang yang berilmu seperti sekarang . Haha .

8. Kawan kawan dekat Facebook yang kadang kadang buat aku 'go offline' . Eh penting apa diorang nie . Kalau aku online kang , sedap jea chat tak buat benda lain . Kan ? Hee .

9. Followers . Tanpa korang , memang tak ah aku nak update blog nie . Memang tak aku nak jadi blogger .

10. Last but not least , of course lah laa 'sayang' aku yang sayang aku forever and always . Insyaallah :) . Hik hik .

No comments:

Post a Comment