Oh bulan . .

Assalamualaikum olls:face28:


Aku nak post pasal gerhana bulan semalam tapi aku tak tahu nak cakap ape . Kcool .

Semalam aku tengok gerhana bulan dengan akak and adik aku kat depan rumah . Jiran aku yang india dengan cina tuu pun tak ketinggalan jugak . Indah nyaa bulan malam tuu . Aku suruh Shamel tengok tapi die tak nampak ape ape . Watlek bila die kate die tak tahu pasal gerhana bulan . K stady jea aku . Tapi betul , indah sangat ciptaan Tuhan malam tadi . Sungguhhhhhhhhhh:face69:

9.40PM

10.36PM


Eh kenape gamba adik aku pulak ? Haha . Aku . . aku . . aku cume nak cakap yang adik aku dah 4 bulan dan adik aku comel . Tolong jealous . Kbai . Haha .

2 comments:

  1. hehehe . memang indah ciptaan Tuhan tu kan . Dan baby Khaleesa Nurhusna tue sangat-2 comel ! hehe :D cutenye ble dye gelak .. mesti bestkan ada adek kecik . hehehehe :D

    ReplyDelete
  2. Indah sangat kan ? Hihi . Nanti die dah besar akak kenal kan eh ? Hihi . Thanks btw :)

    ReplyDelete