Day 8 : 10 of your favorite song


Hoi hoi <-- tak sopan betul kan greet orang dengan bunyi macam nie ? Haha . Oleh itu , salam satu malaysia kepada semua pembaca blog miraownbelog.blogspot.com yang comel comel belaka .

So , back to our topic yang tertulis pada title - 10 of your favorite songs . Sesungguhnya aku merupakan seorang yang sangat menchentai muzik maka terlalu banyak lagu yang aku suka . Terlalu banyak . Bila dia nak sepuluh jea , aku rasa macam tak fair . Aku rasa macam lagu lagu yang aku tak masukkan tuu akan menghantui hidup aku . Ohdontkillmehplissss -.-

Maka dengan itu , TERIMALAH . . .

Day 8 : 10 OF MY FAVORITE SONGS

1 . Kimia by Melda Ahmad
- Wa memang suka gila beb lagu nie , memang sampai gila aku suka . Haha . Lagu nie macam sweet jea bila aku dengar . Macam . . Alahaii sho shuwitt . .

2 . The One That Got Away by Katy Perry
- First time aku dengar Katy Perry nyanyi lagu nie aku rasa lagu dia okay jea tapi bila dengar cover punya  aku rasa lagu nie awesome sebab pembuat cover tuu nyanyi dengan sungguh sayu , sesuai dengan lirik lagu nie . Haha .

3 . Patah Seribu by Shila Hamzah
- Mula-mula aku rasa lagu nie tak best pun . Tapi bila asyik terngiyang-ngiyang kat telinga aku , aku mula rasa yang lagu nie best . Haha .

4 . Jar Of Heart by Christina Perri
- Dah lama aku tak dengar lagu nie . Lagu kenangan beb . Haha .

5 . Kenangan Terindah by Samsons
- Lagu nie dah lama laa jugak . Dah bertahun aku dengar tapi tak pernah boring . Tangkap leleh beb dengar lagu nie .

6 . Ombak Rindu by Hafiz & Adira
- Aku benci Hafiz , menyampah tengok dia . Tapi aku taktahu kenapa aku suka lagu dia . Terpengaruh dengan media massa kott . Bhaha .

7 . Beribu Sesalan by Shila , Jac & Ning
- Aku suka suara Shila dalam lagu nie , gila punya merana ah .

8 . Untuk Kamu by Hafiz
- Hafiz lagi ? Grr -.-

9 . Takut by Vierra
- Sejak dua menjak nie aku suka kott lagu jiwang jiwang nie . Haha .

10 . Just The Way You Are by Bruno Mars
- Lagu nie paling aku suka tapi aku taktahu macam mana aku boleh lupa lirik dia sikit -.-


Ah kenapa mesti sepuluh ? ! ! Kenapa ? ! -.-'

No comments:

Post a Comment