Day 9 : 10 ways to win your heart


Hai readers ! And now we are back to the Top 10 List ! Yeahh dah masuk day 9 tinggal one day lagi nak habis . Ooo yeahhh ! So guys , this is whatchu waiting for ! Ah kau tak tunggu pun ade aku kesah ? K annoying -.-

Day 9 : 10 WAYS TO WIN MY HEART

1. Be yourself . Yeahh , as simple as that . Tapi kalau diri kau tuu macam *something text missing* pun err . . Kbaii jelaaa .

2. Respect for others regardless their age , sex , race , religion and etc . Who you must respect first ? Of course me . If you dont respect me , dont mimpi laa to win my heart . Mimpi dia siang hari time tidur petang pun taknak . Haha .

3. Humble and well spoken . Aku tak nak orang yang suka bercakap perkara anoyying dengan cara yang annoying . Nak cakap benda annoying biarlah dengan cara yang comel kan ? Hik hik . Tak maksud aku , aku tak suka both . Cakap perkara annoying dan bercakap dengan annoying . Kau faham tak apa yang aku cuba sampaikan ?

4. Bijak . Maksud aku bukan bijak pandai dalam akademik tuu . Aku suka lelaki yang suka berfikir . Bila dia berfikir , dia nampak seksi . Eh ? HAHA HAHA HAHA . *annoying*

5. Open minded . Kau tak payah nak 'kampung' sangat dengan aku . Tapi 'open minded' yaa , bukan open shirt mahupun open perkara perkara yang tak sepatutnyaa . Haish , geli tahu ?

6. Sabar dan bertolak ansur . Especially with me . Yelaa , kata nak win my heart kan . Haha . Bertolak ansur tuu penting tapi bertolak tolak kat dalam bas sangat tak cool .

7. Understand me and can be good listener . Know what I hate the most , I love the most and I need the most . Agagaga . *annoying again*

8. Always bring me joy . We had joy , we had fun , we had season in the sun~ . Hik hik hik . Yelaa kalau kau buat aku sakit hati jea memang you will never ever win my heart laa jawabnya kan . Boo~

9. Jujur . Jujur tuu memang penting kan . Aku paling tak suke orang penipu . Kayy aku mengaku , aku memang selalu kene tipu . Kau nak cakap aku bodoh ? Kesah pulak -.-

10. Make me smile when i'm feeling shit . Hihi .


Yeahhh ! One more day to go . Ooyeahh !

Hai semua , aku sayang pakwe aku . Kbaii :D

No comments:

Post a Comment